Fumićev govor iz Gospića postao predmet ismijavanja na internetu

0

Govor Zlatka Fumića sa predizbornog skupa u Gospiću postao je hit na internetu. Video su negativnom kontekstu po Fumića prenesli svi vodeći mediji u državi, a pod naslovom “Pogledajte kako se lički načelnik ulizuje Plenkoviću” prenio ga je i portal Index.hr.

“U subotu je u Gospiću održano predstavljanje kandidata liste za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije. Lista je sastavljena od koalicije na čelu s HDZ-om, a predstavljanju je prisustvovao i premijer Andrej Plenković.

HSS-ov Zlatko Fumić nalazi se na toj listi. Inače vrši dužnost načelnika općine Brinje, a svoje vrijeme za mikrofonom je posvetio otvorenom ulizivanju Andreju Plenkoviću.

Odmah nakon penjanja na pozornicu, zamolio je pljesak za premijera. Nakon kratke samohvale, pozdravio je sve prisutne. Onda je pozdravio branitelje i zatražio novi pljesak za njih, poručivši kako svi oni ne bi bili tu da nema branitelja.

“Oni su nam najbitniji”, ustvrdio je načelnik.

“Svi govoridu ovo, ono…”, započeo je HSS-ovac, ali onda se sjetio da je zaboravio nekoga spomenuti.

“E, zaboravio sam. Pozdravljam sve ministre. Nisam pisao govor, ja uvijek iz srca govorim. Meni vrlo drage ljude… A posebno jednoga moram pozdraviti, a to je gospodin Božinović jer mi sin i snaja radidu u MUP-u”, objavio je Fumić i počeo se smijati.

Publika je uzvratila pljeskom.

“Šta da kažem još? Nama svima želim pobjedu, veliki uspjeh. Jer definitivno, kažedu, vas je Zagreb i premijer zaboravio. Ma ljudi, ja pratim politiku. Nisam u HDZ-u, ali pratim. Pa da li je ikad ijedan premijer ovoliko puta bio u Lici kao gospodin Plenković? Pa dajte pljesak čovjeku, stvarno… Stvarno… Ja vam se klanjam do poda”, poručio je ganuti načelnik.

Publika je opet pljeskala. Pozdravio je i Jandrokovića.

“Nazvao me čovjek, evo sad ću vam reć, začudili su se svi mome govoru. Takvi su moji govori. Kaže, gospon Fumić, bi li se vi pomakli za jedno mjesto? Ma ako treba, reko, i za trideset. Uopće nema problema. Idemo pobijediti, a poslije ćemo slagati mjesta, lako za to. Bitna je pobjeda”, zaključio je Zlatko Fumić, načelnik općine Brinje.

Izvor:Index.hr