Gospić jutros najhladniji u Hrvatskoj!

0

Od svih izmjerenih mjernih mjesta Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske grad Gospić se opet pokazao kao najhladniji. Tako je u ličkoj metropoli jutros u 7 sati živa u termometru stala na -9,3 stupnja C, u Otočcu -6,7 C a na Zavižanu -8,0 stupnja.

Hrvatska danas

U većini krajeva pretežno sunčano. Na istoku uz promjenljivu naoblaku može biti slabih oborina. Vjetar većinom slab, u Slavoniji i Baranji umjeren i jak sjeverozapadnjak. Na Jadranu umjerena, u Dalmaciji i jaka bura i sjeverni vjetar. Najviša dnevna temperatura između 5 i 10, na Jadranu od 10 do 14 °C.

Hrvatska sutra

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a u Dalmaciji do sredine dana pretežno sunčano. Ujutro u unutrašnjosti lokalno moguća magla. Navečer u Slavoniji i Baranji mjestimice može biti malo kiše, a zatim i na jugu zemlje. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na moru i zapadni, a duž obale prijepodne ponegdje jugoistočni, na jugu još bura. Najniža jutarnja temperatura od -4 do 1, u gorju i do -7, a na Jadranu od 1 do 6 °C. Najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na Jadranu od 10 do 14 °C.

L.O.