Gospićki bajkeri darivali Opću bolnicu Gospić

0

Ljubitelji motocikala s područja Gosipića okupljeni u Udrugu „Crazy Wolf’s“ svake godina nakon održanih moto-susreta članovi  organiziraju neku humanitarnu akciju.  Tako su sredstva sa zadnje bajkerijade ove  jeseni odlučili pretvoriti u donaciju Općoj bolnici Gospić. Predvođeni predsjednikom kluba Sašom Vujnovićem bolnici su, odnosno njenim pacijentima, donirali su pet LCD televizora.

Bajkere je dočekala ravnateljica ove ustanove dr. Sandra Čubelić s nekolicinom suradnika.Predajući donaciju predsjednik moto-kluba „Crazy Wolf’s“ Saša Vujnović je naglasio kako je tek jedna od provedenih humanitarnih akcija ovoga moto-kluba.

– Razmišljajući o tome što donirati odlučili smo pacijentima naše bolnice nabaviti  pet televizora. Naš klub svake godine organizira humanitarne akcije i ove godine smo se sjetili bolnice i ljudi koji se ovdje liječe, istaknuo je predsjednik kluba Saša Vujnović.

Zahvaljujući na donaciji ravnateljica bolnice dr. Čubelić naglasila je potrebu da se pacijentima boravak na liječenju učini ugodnijim.

-Ovo je svakako donacija prvenstveno namijenjena našim pacijetima.  Svi znamo da su bolnički dani najčešće jako dugi pa je gledanje TV-programa jedan od načina da se ti dani učine ugodnijim i da pacijentima na ovaj način vrijeme puno brže prođe.  Ukupno gledano, ovi TV-prijemnici će svakako doprinijeti kvaliteti boravka pacijentima u našoj bolnici.  Za liječenje pacijenata ćemo se mi pobrinuti kao i do sada. Hvala bajkerima jer će ovi televizori naći svoja mjesta u dnevnim boravcima na odjelima, rekla  je ravnateljica bolnice  dr. Sandra čubelić.

L.O.