Gradonačelnik ugostio uspješne mlade rukometaše

0

SENJ – Gradonačelnik Grada Senja Darko Nekić u svom je uredu ugostio mlade rukometaše (2001. godište), članove RK „Senj – Wallenborn“, koji su na 12. otvorenom državnom prvenstvu u mini rukometu u Karlovcu osvojili 3. mjesto, u konkurenciji od 56 ekipa iz cijele Hrvatske.
Dječaci su došli u pratnji trenera Josipa Štokića te članova uprave kluba Jadranka Nekića i Davora Bezjaka.

„Čestitam vam na uspjehu. Rezultat koji ste postigli na ovom natjecanju je više nego dobar, a u budućnosti očekujem još bolje rezultate. Ujedno vam zahvaljujem što već od malena promovirate Senj u pozitivnom svjetlu“, rekao je gradonačelnik Nekić mladim sportašima čestitavši također i treneru i upravi kluba. Naglasio je da je vrlo zadovoljan uspješnom suradnjom Grada Senja i RK „Senj – Wallenborn“ s čime su se složili i članovi uprave.

Nakon plasmana na treće mjesto na državnom prvenstvu, dječaci su trijumfirali u finalu turnira „Mali uskok“ u Senju i uvjerljivo su pobijedili sastav Rukometne škole „Vučići“ iz Zagreba. Na turniru koji je otvorio senjski gradonačelnik nastupilo je ukupno 15 ekipa iz Senja, Zagreba, Brinja, Crikvenice, Rijeke, Gospića i Ogulina.

Gradonačelniku je na prijemu i poklonima u ime svih rukometaša zahvalio kapetan Tin Tomljanović, koji je na 12. državnom prvenstvu izabran u najbolju petorku.

A.P.