Gradonačelnik za nered prijavio-sebe!

2

Čini se da nema kraja bahatosti i promašajima gradonačelnika Karla Starčevića. Odmah na početku mandata javno se svađao sa njemu nepoćudnim novinarima, Dan Grada Gospića je sveo na minijaturu, ukinuo neke, za građane važne usluge. Najnoviji biser pokazuju zavidnu razinu njegove zloće i neznanja.

Nedavno je sa jednim svojim blogerom-potrčkom slavodobitno izjavljivao kako će nekoga prijaviti zbog smeća na prilaznom putu na smetlištu Rakitovac. To je i učinio resornom Ministarstvu. U svojem neznanju zapravo je prijavio samoga sebe! U sve se uplela policija, krivi su i komunalni redari, a izravna žrtva cijele priče trebao je biti gospićki „Komunalac“. Prema ingerencijama, obvezama i dužnostima prijavu je zaradio onaj ‘ko je sve i prijavio-Grad Gospić! Tako se bombastična priča o smetlištu Rakitovac na blogu potrkala svela na bumerang koji se zbog neznanja gradonačelnika obio o njegovu glavu.

Oglas

Ovih dana je gradonačelnik kao univerzalni stručnjak slavodobitno izjavio kako nije zadovoljan znanjem matematike naših osmoškolaca pa će Grad plaćati profesora matematike sa zagrebačkog FER-a da djecu dva puta na tjedan uči matematiku. Ova najnovija glupost kosi se sa zakonom, školskim kurikulumom i sa zdravim razumom. Čudno da gradonačelnikova zamjenica dipl. učiteljica Kristina Prša nije gradonačelniku pojasnila da djeca matematiku uče po određenom programu i  iz udžbenika koje je odobrilo resorno Ministarstvo. Po zakonu se u školi ne smiju pojavljivati predavači koji u školi ne rade i koji ne predaju prema predviđenom programu. Da je drukčije naš bi gradonačelnik kao KV automehaničar mogao povremeno poučavati gospićke srednjoškolce u njihovim radionicama.

Ako nam gradonačelnik ukine festival Grocks, za što se zalažu i neki krk-mani iz Gradskog vijeća, onda nam je sve izgledniji festival gangi. A ni gusle nisu daleko. Pa ipak su rokeri i pankeri „izmislili pedofiliju i homoseksualizam“, izjavio je K. S. prije nekoliko godina u jednom dnevnom listu.

L.O.