HDZ amandmanima do novog Proračuna

Najvjerojatnije neće doći do suglasja između gradonačelnika i većine u Gradskom vijeću budući se gradonačelnik na svakom koraku lažno  hvali da je osigurao božićnicu za umirovljenike.

HDZ rebalansom osigurao božićnice umirovljenicima 

Nastavak ispod oglasa

O čemu se zapravo radi?  To građani Grada Gospića i svi vijećnici dobro znaju. Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik je predložio rebalans gdje nije predvidio božićnicu za umirovljenike. Zbog toga su HDZ, koalicijski partneri i predsjednik Gradskog vijeća odlučili prekinuti sjednicu Gradskog vijeća kako bi pripremili amandman koji umirovljenicima osigurava božićnicu. To je prava istina. Dakle, da nije bilo HDZ – a i njegovih koalicijskih partnera umirovljenici  ne bi dobili božićnicu.

Je li moguć obrat u zadnji tren?

Jedino ostaje pitanje zašto gradonačelnik u svojim istupima ne spominje Gradsko vijeće te  se kiti tuđim perjem. Očito da gradonačelnik ne razumije pojam kohabitacije, odnosno suradnju s većinom te su prijevremeni izbori sve izgledniji. Naravno, moguć je obrat  u zadnji tren da će većina u Gradskom vijeću amandmanima napraviti potpuno novi Proračun, a onda ga i usvojiti. Ostaje nam sačekati  sljedeću sjednicu Gradskog vijeća da bismo vidjeli hoće li Gospićani na nove izbore ili će možda u zadnji tren doći do razgovora između gradonačelnika i predstavnika većine u Gradskom vijeću.

L.O.