HGSS Stanica Gospić u suradnji s Odjelom bespilotnih sustava HGSS organizira događaj

0

HGSS Stanica Gospić u suradnji s Odjelom bespilotnih sustava HGSS 22. kolovoza organizira događaj na koji pozivaju sve zainteresirane.

“Na lokaciji iza OB Gospić u 16 sati organiziramo prezentaciju korištenja bespilotnih sustava unutar HGSS-a na samom događaju koji bi trebao trajati cca 4 h planiramo pokazati što sve HGSS radi na polju novih tehnologija kao i pokazati da je svaki resurs koji HGSS koristi u službi spašavanja života i imovine.

Oglas

Sudionicima će biti omogućeno da postavljaju pitanja , razgledavaju opremu kao i odrade mali let na zatvorenom poligonu” navodi se u priopćenju.

Glavni cilj ovog događaja uz samu prezentaciju je da se sudionicima koji prisustvuju a pokažu interes za sudjelovanje u radu HGSS u području bespilotnih sustava isto omogući kroz Stanicu Gospić.

Uzimajući u obzir propise ovaj događaj se organizira na principu “prijava- potvrda” što u suštini znači da je za sudjelovanje na samom događaju  potrebno  izvršiti prijavu na sljedećem linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-h-Sxl1O-J97KuibQDGNqULJ21bgpfluzSRIbNhr75-3Mpg/viewform?usp=sf_link i pričekati potvrdu od strane Stanice Gospić s uputama.

Bitno je naglasit da na događaj nije moguće doći bez prijave i potvrde poziva.

L.O./HGSS