Hotel Park Exclusive s 4* otvorio svoja vrata

Hotel Park s četiri zvjezdice u centru Otočca otvorio je jučer svoja vrata prvim gostima, a svečano otvorenje najavljeno je za idući tjedan. Neslužbeno saznajemo da je na otvorenje pozvano 150 uzvanika a vrpcu će prerezati predsjednica Vlade Jadranka Kosor ili njen izaslanik potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva mr. Darko Milinović.

Na nešto manje od 4 tisuće četvornih metara prizemlja i četiri kata hotela nalazi se 36 soba, od toga 8 jednokrevetnih, 4 apartmana, dva restorana, konferencijska dvorana, gradska kavana, dok su u suterenu smješteni komforni wellnes sadržaji, bazen, sauna, teretana.

Nastavak ispod oglasa

Kako doznajemo svi će hotelski sadržaji biti na raspolaganju i građanima Otočca.

Prostor je klimatiziran, sobe opremljene tv-om, satelitskim programima, internetskim vezama, luksuzan namještaj je od punog drveta, a ugrađen je i lift. Postojeći restoran  proširen je sa 100 na 300 mjesta, a dograđen je još jedan manji restoran. Terasa ispred hotela odlično je riješena, proširena je i podignuta za nekoliko stepenica s potrebnom rampom.

Zagrebačka tvrtka Zat-Prom  je 2007.  godine kupila devastirani hotelski objekt za šest milijuna kuna te ga tijekom godinu i pol temeljito rekonstruirala. Hotelska klijentela bit će pretežno iz sfere lovnog i ribolovnog turizma, i to iz Engleske, Švedske i ostalih europskih zemalja.

Hotel Park primio je i prve goste bajkere iz Švicarske koji su dobili popust za sobe i besplatnu konzumaciju pića, a uskoro se očekuje i prva svadbena svečanost.

Direktor hotela je Drago Mikolčević .

U obilasku hotela napravili smo više fotografija koje objavljujemo.

Felix