Humanitarna završnica Zimske lige: Odličan nogomet i pune tribine

0

Sinić je u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću odigrano četvrtfinale Zimske malonogometne lige. Osam najboljih ekipa borile su se za ulazak u polufinale turnira. Četvrtfinale, kao i današnje polufinale i sutrašnje finale humanitarnog su karaktera. Odlukom organizatora, sav prihod od prodaje ulaznica ide za pomoć liječenju bolesne Ruže Šimić iz Aleksinice. Ova akcija pokrenuta preko društvenih mreža doživjela je svoj vrhunac sinoć kada su tribine gospićke dvorane bile pune publike željne dobrog malog nogometa.

U natjecateljskom dijelu u prvoj utakmici ekipa  Varoša na šesterce je pobijedila ekipu Caffe bara LA, dok je  Tin sa 2:0 bio bolji od Otočca. U trećoj utakmici četvrtfinala, ekipa Prekidači slavila je nad Carpe Diem Kamenom iz Knina 2:1, dok je u zadnjoj utakmici ekipa CB pekarne FM na šesterce bila je bolja od ekipe Lika Boysa.

Rezultati 1/4 finalnih utakmica:

CAFFE BAR LA – MNK VAROŠ 1:1 (5:6 -6m)

MNK OTOČAC – MNK TIN 0:2

CARPE DIEM KAMEN KNIN – PRIKIDAČI 1:2

LIKA BOYS – CB PEKARNA FM 1:1 (5:6 – 6m)

Organizatori pozivaju da se u što većem broju odazovete na polufinale i finale. Ruži Šimić možete pomoći i uplatom na bankovni račun u PBZ-u: HR1923400093215137928.

H.J./Foto:N.Mraović