Iphone 5 spreman za izlazak na tržište

0

Prema pisanju portala CNNMoney Apple je potvrdio da će 4. listopada održati konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti novi Iphone 5.

Prije nešto više od 15 mjeseci izašla je popularna verzija Iphone 4, te je ovo najveća stanka između dvije verzije ovog popularnog “aparata” još od davne 2007. kada je izašao prvi model Iphonea.

Već se mjesecima unaprijed raspravljalo kako bi mogao izgleati novi Iphone i koje bi mogle biti njegove prednosti nad još uvijek popularnom “četvorkom”. Mjesecima su nas razno-razni blogeri i novinski natpisi uveseljavali s novim podatcima o tome kako bi ovaj telefon mogao izgledati kada izađe na tržište.

Predstavljanje novog Iphonea na konferenciji za novinare će najvjerojatnije voditi novi direktor Applea Tim Cook. Hoće li se nakratko u svemu tome pojaviti i Steve Jobs ostaje da vidimo, premda nas je do sad znao iznenaditi kada to i nismo očekivali.

Iako Apple svoje telefone predstavlja na Worldwide Developers konferenciji, ove godine Jobs je će tu konferenciju iskoristiti za predstavljanje novog softvera.