Irena Devčić (HSS), kandidatkinja Domoljubne koalicije u Brinju

0

Predsjednica HSS-a Zadar Irena Devčić, kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima danas je posjetila Brinje te tom prilikom sa predsjednikom Županijske organizacije HSS-a i općinskim načelnikom Zlatkom Fumićem i općinskim djelatnicima razgovarala o tekućim problemima života u ruralnim sredinama.
Irena Devčić, magistra je znanosti šumarske struke i zaposlena u Hrvatskim šumama. HSS-ova kandidatkinja na predstojećim izborima za Hrvatski sabor kazala je kako je jedan od motiva njene kandidature želja za očuvanjem obitelji i hrvatskih sela, oživljavanje obrta i strukovnih škola, očuvanje čistog Jadrana bez naftnih platformi, razvoj obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, certifikacija domaćih proizvoda i dostojni plasman svakog domaćeg proizvoda uz naglasak na stopi PDV-a od 10 % za sve prehrambene proizvode te povratak šumarstva u srce Velebita odakle i sama vuče korijene budući joj je otac rodom iz mjesta Krasno. Kao žena na listi za Hrvatski sabor ističe kako će se zalagati za veću ravnopravnost žena, a svoj rad će usmjeriti na zaštitu prirode, šumarstva i prirodnih bogatstava, na dobrobit svih Hrvatica i Hrvata.
Irena Devčić pozvala je sve građane da na izbore u nedjelju iziđu u što većem broju i daju svoj glas Domoljubnoj koaliciji- HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HSLS, HRAST, HDS, ZDS – odnosno listi br. 3.
LO