Ivica Tomljenović ponovno predsjednik karlobaškog HDZ-a

0
KALOBAG – Sinoć je u kongresnoj dvorani Hotela Zagreb održana izborna skupština HDZ-a općine Karlobag. Izabrano je novo vodstvo, a za predsjednika općinskog HDZ-a je ponovno izabran Ivica Tomljenović. U svome se govoru Tomljenović osvrnuo na proteklo četverogodišnje razdoblje, izdvojio pozivitvne pomake, i najavio nove projekte na dobrobit svih žitelja općine Karlobag.
U Općinski odbor su izabrani Boris Smojver, Mirjana Blašković, Ankica Jurković, Lucija Tomljenović, Željko Čačić, Marinko Naglić, Drago Potočnjak, Grozdana Vukić i Jure Vukić.
Za izaslanike za Župnijsku skupštinu izabrani su Ivan Tomljenović, Mirjana Blašković, Ankica Jurković, Hrvoje Mažuran, Marinko Naglić, Drago Potočnjak.
Za izaslanika za XV. opći Sabor HDZ- koji će se održati 20.05. u Lisinskom izabran je Boris Smojver. Gost izborne skupštine bio je prof. Ivica Mataija, dožupan Ličko-senjske županije.
Nakon izborne skupštine nastavljeno je druženje uz Plitvičke bećare koji su svojom odličnom pjesmom razveselili okupljene.
LO