Izvanredna prilika za studente: Pridružite se organizacijskom timu manifestacije ‘Jesen u Lici’

0

Ličko-senjska županija uputila je poziv studentima da se pridruže organizacijskom timu za manifestaciju “Jesen u Lici”, koja će se održati od 29. rujna do 1. listopada 2023. godine. Studenti koji se prijave imaju priliku raditi na info pultu ili sudjelovati u drugim pratećim aktivnostima. Za sve one studente koji se oduče na ovakav vid suradnje, bit će sklopljen Ugovor posredovanjem studentskog centra, a naknada iznosi 5 eura neto po satu. Prijave se primaju najkasnije do 15. rujna na e-mail adresu jesen@licko-senjska.hr.

Ova manifestacija donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja. Osim izložbe mehanizacije i državne smotre ugroženih pasmina na Stočnom sajmištu u Smiljanskoj ulici u Gospiću, posjetitelji će moći uživati u raznim izvornim proizvodima i kulturnim događanjima. Na programu su i revija konjskih zaprega, kušanje svježe skuhanog pekmeza od šljive i mnogi drugi okusi i mirisi izvornih ličkih proizvoda. Veliki broj kulturno-umjetničkih društava s područja Ličko-senjske županije i iz susjednih krajeva predstavit će kulturnu baštinu svojih krajeva kroz tradicionalne pjesme i plesove.

Za studente je ovo izvrsna prilika za stjecanje novih iskustava, upoznavanje s kulturnom i prirodnom baštinom Like, te doprinos zajednici i razvoju turizma. Očekuje se velik odaziv i nestrpljivo se čeka ovogodišnja manifestacija koja obećava bogat program i mnoge zanimljive sadržaje.

L.O.