Jadranske igre s novim imenom stižu u Karlobag!

0

Karlobag će u srijedu, 27. srpnja još jednom ugostiti popularnu sportsko – zabavnu manifestaciju Jadranske igre. Iako stižu pod novim imenom – City Games, igre će po dobrom starom običaju podno Velebita donijeti pregršt odlične ljetne zabave u kojoj mogu uživati sve generacije.

“Karlobag je sjajan domaćin s kojim se družimo već niz godina. Ponovno očekujemo dolazak velikog broja ekipa i navijača koji će se pobrinuti za sjajnu atmosferu .” – izjavio je uoči dolaska autor projekta Miroslav Krzyk, čija agencija Adria events iz Rijeke organizira susret zajedno s Turističkom zajednicom općine Karlobag.

Oglas

Program na rivi otvorit će osnovnoškolci u juniorskom dijelu natjecanja u 18 sati, nakon kojih slijedi borba seniorskih ekipa u 19.30. Kroz atraktivne discipline poput mošarke, potezanja konopca i utrke magaraca nastojat će izboriti svoje mjesto u polufinalnom natjecanju, te se tako približiti velikom hrvatskom finalu koje će se 4. kolovoza održati Malinskoj.

Svi željni nadmetanja još uvijek stignu prijaviti svoju ekipu od 8 članova (5 muških i 3 ženska člana) putem službene stranice www.city-games.com na kojoj se nalaze i sve ostale potrebne informacije, a igre možete pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

L.O.