Javne tribine za poljoprivrednike na temu “Ruralni razvoj – mogućnosti financiranja projekata iz Programa IPARD”

0

Županijski savjet za europske integracije u suradnji s Upravnim odjelom za gospodarstvo Ličko – senjske županije i Razvojnom agencijom LIRA organizira javnu tribinu i prezentaciju Programa IPARD. Cilj organizacije ovog događanja je informiranje građana o mogućnostima financiranja projekta putem Programa IPARD i motiviranje potencijalnih korisnika s područja Ličko – senjske županije za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore iz fondova Europske unije za unapređenje i razvoj poljoprivrede. Prezentacija je namijenjena obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtima, te trgovačkim društvima zainteresiranim za izgradnju ili rekonstrukciju i opremanje farmi, hladnjača, staklenika/plastenika, objekata za preradu mesa, mlijeka, riba, voća i povrća, te objekata za ruralni turizam.

Javna tribina za poljoprivrednike čija tema je Ruralni razvoj – mogućnosti financiranja projekata iz Programa IPARD“ održati će se 29. studenoga 2011. godine (utorak) u:

  •  Otočcu, Gackom pučkom otvorenom učilištu, ul. Kralja Zvonimira 37 s početkom u 10,30 sati i
  • Korenici, Općinskoj vijećnici Općine Plitvička Jezera, Trg Sv. Jurja bb s početkom u 13,00 sati.

Prezentaciju programa IPARD održati će Tugomir Majdak, načelnik Sektora za upravljanje programima ruralnog razvoja Europske unije, Upravne direkcije SAPARD/IPARD programa Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Lika Online