Jurković : “Podržavam Milinovića tu nema nikakve tajne “

47
Župan Jurković/Foto:Dražen Prša

 

Župan Jurković/Foto:Dražen Prša

Već duže vrijeme u javnosti se provlače priče oko održavanja tajnih sastanaka sa pojedinim visoko rangiranim političarima, pretendentima za tron predsjednika HDZ-a na području grada Otočca, o razno raznim političkim previranjima, trgovanjima i podmetanjima unutar HDZ-a na području Ličko senjske županije.

Koliko je to točno i što se u stvari radi „nitko nezna“. Pokušali smo potražiti neke odgovore na pitanja građana koji u „zadimljenim krugovima“ šire informacije o mogućim političkim mešetarenjima, što istini za volju, gledajući što se i kako se trguje nebi bilo nikakvo iznenađenje.

Zasigurno jedan od najmoćnijih političara u Lici Milan Jurković, aktuelni župan i skorašnji Saborski zastupnik iako upoznat sa brojnim zbivanjima unutar svoje stranke, nije javno istupao i davao svoja mišljenja vezana za trenutačna zbivanja oko utrke za politički pijedistal i politički tron u HDZ-u.

Zamolili smo ga da nam kaže svoj stav i svoje mišljenje vezano za predstojeće unutarstranačke izbore i da li podržava ili ne dr. Darka Milinovića za predsjednika stranke…
– mislim da je to poznato cjelokupnoj hrvatskoj javnosti Ličko senjske županije pa i ako hoćete i Hrvatske. Ja sam od početka podržavao dr. Darka Milinovića i mislim da mi je to normalno i ljudski ne samo lokal patriotski nego oznavajući dr. Milinovića, poznavajući njegovu energiju, njegova razmišljanja, njegov rad u najmanje proteklih 10 godina na svim skupovima koje smo održali na unutarstranačkim izborima podržavao sam ga i podržavam ga javno, i nema tu nikakve tajne. Vjerujem da će dr. Darko Milinović biti novi predsjednik HDZ a nakon toga i novi premijer hrvatske Vlade.

Dražen Prša