Karlobag u svečanom ruhu dočekuje Uskrs: Trg Giardin i plac oživjeli blagdanskim duhom

0

Karlobag se priprema za nadolazeće uskrsne blagdane s posebnom pažnjom i ljubavlju prema tradiciji i blagdanskom ugođaju. Novouređeni trg Giardin ove je godine postao središnje mjesto za sve posjetitelje i mještane željne doživljaja pravog uskrsnog duha. S velikom pažnjom i maštovitošću, trg je okićen uprizorenjem Kristova groba te su postavljena i tri Golgotska križa, pružajući tako posebno emotivno iskustvo svima koji se nađu u Karlobagu ovih dana.

Neumorni volonter Nenad Tuškan, koji je već dugi niz godina zaslužan za prekrasno ukrašavanje Karlobaga za brojne prilike, ponovno je dao svoj poseban obol. Njegov trud i kreativnost vidljivi su u svakom kutku grada, a posebno na Giardinu, gdje svaki detalj priča priču o zajedništvu, vjeri i obnovi.

Oglas

Ne treba zaboraviti ni glavni baški trg-placu, gdje je postavljeno veliko Uskrsno jaje, simbol novog života i nade. Ovo veličanstveno jaje, okićeno tradicionalnim motivima, zasigurno će postati središnje mjesto za fotografiranje i stvaranje uspomena.

Karlobag ovim bogatim programom i predanom pripremom za Uskrs još jednom pokazuje kako se tradicija i moderno mogu savršeno spojiti, stvarajući toplu i pozitivnu atmosferu koja će ostati u sjećanju svih posjetitelja.

L.O.