‘Ko o čemu-Popović o poštenju!’

Na Portalu Slobodna Lika urednika i vlasnika Željka Popovića osvanuo je još jedan besmisleni napad na naš portal. Ovoga puta tzv. novinar Ž.P. spočitava nam što u analizu čitanosti hrvatskih portala nismo uvrstili Portal Ličke novine cijenjenog kolege Marka Čuljata pa smo ga „ponizili i bacili u blato“! Naša greška, naš previd, ali bez blata i sličnih Popovićevih bedastoća. Željko Popović se odjednom dosjetio jednog od kodeksa Hrvatskog novinarskog društva, kodeksa koji inače sam nikada nije poštovao, a to je odnos prema kolegama novinarima. Za razliku od našeg propusta prema kolegi Čuljatu, isti Popović svoj portal uglavnom puni uvredama i izmišljotina na adresu onih koji su neusporedivo čitaniji o njega. Novinara, političara, javnih radnika, gospodarstvenika. Općinski sud u Gospiću doslovno grca od posla zbog tužbi protiv ove moralne intelektualne veličine.
Za razliku od Popovića koji se više niti ne sjeća kada je kao novinar nazočio nekom iole važnom događaju, novinari Portala Lika online uvaženog kolegu Marka Čuljata susreću gotovo svakodnevno jer unatoč ponekoj godini i činjenici da je umirovljenik gospodin Čuljat kao jedan od doajena ličkog novinarstva ne posustaje i revno prati sve za što smatra da treba ponuditi javnosti. Popovićev pokušaj po principu „zavadi pa vladaj“ još je jedna besmislica osobe koja bi možda i dolazila na spomenute događaje kada bi malo manje vremena provodila na sudu i sve većem broju sudskih parnica na koje je Ž. P. došao upravo zahvaljujući lažima i uvredama, što mu je uža specijalnost.

Popović-izumitelj vremeplova!?!

Nastavak ispod oglasa

Za sve uvažene čitatelje svakako će biti dragocjen podatak po kojemu je u svojim besramnim lažima Popović u jednom sudskom postupku pokušao uvjeriti sud da je objavio demanti prije nego li ga je uopće zaprimio poštom!!! Pri tom je kao dokaz na sudu pokazao krivotvoreni detalj iz svoje arhive. Možda se tako i dogodilo, ali bi ova situacija značila da je Popović izumio vremeplov pa se teleportirao u prošlost, u što se teško kladiti.
Ponovno se ispričavamo kolegi Čuljatu zbog nenamjernog propusta. Mi mlađi iz njegovog rada imamo itekako puno toga za naučiti. Baš kao i Lika online, gospodin Čuljat nikada nije izvrtao činjenice, nije krao tekstove ili fotografije, nije završavao na sudu zbog izmišljotina i uvreda, a ponajmanje nije nikoga reketario i uzimao tuđi novac za nepisanje. Autor je više knjiga, a tisućama i tisućama odličnih tekstova ne treba niti govoriti. A što se tiče Ž. Popovića želimo mu više pismenosti, trijeznih stanja, ažurnosti i poštenja u radu. Uostalom, kao i svima nama. Jer ‘ko o čemu- Popović o poštenju. Želimo mu puno sreće jer će mu trebati na sudu dok ovako nedužan odradi samo dio tužbi do konca ove godine.

Uredništvo Portala Lika online

glavni urednik Hrvoje Jurković

P. S. Na primitivni i prizemni tekst Ž. Popovića objavljenog na Portalu Slobodna Lika nećemo niti slati demanti jer je autor sve rekao-o sebi! Molimo uvažene čitatelje da ne komentiraju ovaj tekst jer će ih moralno-intelektualna veličina Ž. P. odmah svrstati u kategoriju „Internet mafija“. Tako genijalno, ali za jednog genija i izumitelja sasvim uobičajeno.