Kokošarenje – hvali policiju ukradenom fotografijom!

0
Željko Popović

Jedini novinar i urednik portala Slobodna Lika Željko Popović, inače neslavni rekorder po broju sudskih tužbi nastavlja potkradati druge medije. Najnovija krađa u režiji Popovića dogodila se jučer. Iako se nije pojavio na proslavi Međunarodnog dana Civilne zaštite, Ž.Popović slikom koju je ukrao od našeg fotografa krenuo je u hvaljenje lokalne policije, piše portal GsPress.

Ž.Popović kao omiljenu podštapalicu pri vrijeđanju ljudi koristi glagol „kokošarenje“. Očito pri tome misli prvenstveno na sebe jer je do sada ukrao i objavio na desetke tekstova i fotografija drugih medija, odnosno autora i to sve bez dopuštenja nakladnika ili autora.

Lokalna policija dosad je nebrojeno puta hvaljena na portalu koji je po svemu sudeći državni rekorder po broju izgubljenih parnica. Policiji zasigurno ne treba neprijatelja dok ih ovakvi lopovi hvale!

U Hrvatskoj zbog krađe fotografija postoji uhodana sudska praksa, a podatak koji smo dobili govori da pojedine tužbe za fotografije koje su ukradene od portala iznose i do više stotina eura po fotografiji. Popovića zasigurno očekuje nova sudska tužba u kojoj će odgovarati za krađu ove, ali i svih prijašnjih fotografija.

Što dalje možemo očekivati od Ž.Popovića? Možda da ukrade janje pa da svoje prijatelje počasti janjetinom.

Više na GS Press