Korisnici županijskog proračuna podupiru nastojanja da se proračun donese

0

Župan dr. Darko Milinović je danas održao sastanak sa korisnicima Županijskog proračuna (Udruge proizašle iz Domovinskog rata, Hrvatska gorska služba spašavanja – Stanica Gospić, JU Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA, Društvo Crvenog križa LSŽ, Zavod za prostorno uređenje LSŽ, Školski športski savez LSŽ, Dom za starije i nemoćne osobe LSŽ…) te ih je upoznao sa trenutnom situacijom i izrazio nadu da bi Proračun Ličko-senjske županije za 2019. godinu mogao biti donesen u četvrtak na Županijskoj skupštini.

Obavijestio ih je kako sutra ima konzultacije sa političkim strankama i izrazio uvjerenje kako će naći zajednički interes za dobrobit cijele Ličko-senjske županije. Svi nazočni poduprli su Županova nastojanja i nastojanja svih političkih subjekata da se donese Proračun, ne samo zbog nastavka započetih projekata, već i zbog isplate plaća za 260 ljudi koji su korisnici Županijskog proračuna.

Župan se zahvalio na odazivu na sastanak i rekao kako će učiniti sve sa svoje strane, a uvjeren je i kako će svi drugi politički subjekti učiniti sve sa svoje strane, kako bi u četvrtak Proračun bio donesen te kako bi došlo do realizacije projekata i isplate plaća.

KABINET ŽUPANA