Kosinj je doista raj na Zemlji. Zar ne?

0

Žitelji Kosinjske doline uvijek (s pravom) govore kako žive u raju. Zelena rijeka Lika, krajobraz prošaran šumarcima, prostrana polja i duga tradicija, uz areal je koji zaslužuje respekt svakog od nas.

Učenici viših razreda OŠ „Anž Frankopan“ odlučili su nakon svršetka nastave fotografirati djelić svojega okoliša i još jednom pokazati ( i dokazati) prethodne riječi. U tišini koja opija čuje se povremeno samo cvrkut ptica i pljusak vode što ga izazove poneka nervozna riba u rijeci tražeći plijen na zelenoj površini usnule i sada trome Like.

OŠ „Anž Frankopan“ u Gornjem Kosinju trenutno je najmanja matična osnovna škola u Lici. Ove školske godine broji 14 učenika, ali ovom skladnom kolektivu brojevi i datumi ne diktiraju godišnji ritam pa tako vrlo uspješno nastupaju na svim školskim i izvanškolskim manifestacijama. Dovoljno kvalitetno da svima njima zaželimo uspješan završetak netom započete školske godine i stjecajem mnoštva dobrih navika koje će od njih stvoriti dobre ljude. Kao i do sada…

L. O.