Krunoslav Tomljanović novi predsjednik ličko – senjskog HNS-a

0

Sukladno Statutu Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata  u gospićkom hotelu Ana održana je redovita Izborna skupština Županijske organizacije HNS-a Ličko – senjske županije na kojoj su stranački delegati birali vodstvo za novi četverogodišnji mandat.

Za predsjednika Županijske organizacije HNS-a Ličko-senjske županije izabran je dosadašnji predsjednik HNS-a podružnice Senj Krunoslav Tomljanović, dok su za zamjenike izabrani Milan Kolak iz Perušića i Milan Vučetić iz Brinja. Skupština je za tajnicu jednoglasno potvrdila Martinu Gorušić Katalinić, za glasnogovornicu Maju Tomljanović, a za blagajnicu Katiju Loreto Prpić.

Održane su i izborne skupštine županijskih interesnih odbora, Ženske inicijative HNS-a i Mladih HNS-a, na kojima su izabrane Dubravka Pavelić Krmpotić, odnosno Sandra Halepović.

„HNS je u Ličko – senjskoj županiji jedina stranka političkog centra koja se zalaže za stvaranje jednakih mogućnosti za sve. Mi zasigurno prednjačimo u razumijevanju poduzetnika i u pogledu u budućnost bez ideoloških podjela s kvalitetnim odgojem i obrazovanjem i razvojem novih tehnologija“, istaknuo je u svom govoru novoizabrani predsjednik Krunoslav Tomljanović.

„HNS Ličko – senjske županije će i u budućnosti razgovarati sa svim političkim grupacijama, a sve na dobrobit naše zajednice i kako mladi više ne bi odlazili iz Like, nego kako bi se vraćali“, zaključno je poručio Tomljanović.

L.O./Hns