Lika idealna za realizaciju reality sadržaja

0

Ličko-senjski župan Ernest Petry u svojem je Kabinetu zajedno sa zamjenicom Jasnom Orešković Brkljačić primio sudionike nedavno okončanog reality natjecanja Survivor: Anđelu Ćaćić, Lea Cvetkovića, Filipa Đorđievskog i pobjednicu showa Antoniu Ivić. Razgovor je vođen u ležernoj atmosferi, pri čemu su se domaćini zanimali za neke detalje ovog popularnog showa. Župan Petry je pri tome iznio neke prijedloge.

-Volio bih da nešto na tragu reality Survivor vaša ekipa pokrene u našoj županiji. Dovoljno je reći da imamo najljepšu planinu na svijetu, naš Velebit. Tu su i Plitvička jezera, rijeke Gacku i Liku, kao i mnoštvo zaštićenih područja. Mi ćemo vam u mnogim situacijama biti suport i širom otvoriti vrata.

Treba spomenuti našu tradicijsku izložbu „Jesen u Lici“, mnoge sportske događaje u svim našim gradovima, brojne adrenalinske sadržaje i općenito mnoge posebnosti Ličko-senjske županije, kazao je župan Ernest Petry te taksativno nabrojao mnoga natjecanja i događaje koji se u novije vrijeme realiziraju na ovim prostorima.

Gosti su se zahvalili na prijemu i ponudama koje svakako imaju jako uporište u najvećoj i najljepšoj hrvatskoj županiji, posebno kada su u pitanju adrenalinski sadržaji.

L. O.