Lika predstavljena na prestižnom sajmu turizma u Londonu

0

Ovaj tjedan u Londonu započeo je sajam “Destinations: The Holiday & Travel Show”, na kojem se Turistička zajednica Ličko-senjske županije zajedno s Turističkom zajednicom grada Otočca predstavlja sa turističkom ponudom Like. Riječ je o prestižnom međunarodnom sajmu koji se održava već 29. put i smatra se jednim od najdugovječnijih i najvećih turističkih sajmova u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Na sajmu se ove godine okupilo preko 600 vodećih i najboljih brendova, kao i više od 70 turističkih zajednica iz cijelog svijeta, što ga čini izvrsnom platformom za predstavljanje turističke ponude i uspostavljanje poslovnih kontakata. Lika se na sajmu predstavlja u suradnji s turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske, Splitske, Šibenske i Zadarske županije, čime se želi istaknuti bogatstvo i raznolikost hrvatske turističke ponude.

Oglas

Sajam “Destinations: The Holiday & Travel Show” traje do 4. veljače, pružajući posjetiteljima jedinstvenu priliku da otkriju nove destinacije i inspiraciju za buduća putovanja, uključujući i prekrasnu Liku, koja svojom prirodom, kulturnom baštinom i gastronomijom privlači sve veći broj turista.

L.O.