Ljetno kino pod zvjezdanim nebom: “Projekt Mušaluk” prikazuje “Asterix: Tajna čarobnog napitka”

0

OŠ dr. Franje Tuđmana iz Ličkog Osika već tradicionalno tijekom ljeta organizira posebne aktivnosti u sklopu svog “Projekta Mušaluk”. Ovogodišnji program donosi posebnu poslasticu – “Ljeto u Mušaluku” ugostit će dva najpoznatija strip junaka i galska heroja, Asterixa i Obelixa, na svom velikom filmskom platnu.

U ponedjeljak, 31. srpnja 2023. godine, u starom voćnjaku Područne škole Mušaluk, pod zvjezdanim nebom i među čarobnim stablima, prikazat će se dugometražni animirani film “Asterix: Tajna čarobnog napitka”. Projekcija počinje u 19.30 sati.

Pozivaju se svi mali filmoljupci da dođu i uživaju u ovoj ljetnoj filmskoj večeri, gdje će se strip legende Asterix i Obelix sukobiti s novim avanturama na velikom platnu.

“Ovo je izuzetna prilika za sve naše male stanovnike da se okupe i zajedno uživaju u ovom fantastičnom filmu. Radujemo se što ćemo s njima podijeliti ovu posebnu večer,” poručuju članovi “Projekta Mušaluk”.

Ovaj događaj je izvrstan primjer kako se kroz edukativno-rekreacijske aktivnosti može pružiti nezaboravno iskustvo za djecu tijekom ljetnih mjeseci.

L.O.