Ljeto u Mušaluku: Filmovi za mlade i djecu pod vedrim nebom

0

Pučko otvoreno učilište „Dr. Ante Starčević“ iz Gospića, kao dio Hrvatske mreže neovisnih kino prikazivača, ove godine sudjeluje u programu „Ljeto u mreži“. Program je posebno posvećen filmovima za mlade i djecu, a dio projekcija će se održati u sklopu “Ljeta u Mušaluku”.

Projekcije će se realizirati u suradnji s Osnovnom školom dr. Franje Tuđmana iz Ličkog Osika, čime će se upotpuniti događanja u Mušaluku. Djeca, kao i odrasli koji uživaju u povratku u djetinjstvo, imat će priliku uživati u crtićima pod vedrim nebom u vrtu stare područne škole u Mušaluku.

Prva projekcija održat će se 12. srpnja, kada će gledatelji moći uživati u Disneyjevom obiteljskom filmu “Tarzan”. Ovaj film će se prikazati u čast 25. obljetnice od prvog prikazivanja, pružajući tako jedinstvenu priliku za uživanje u klasičnom animiranom hitu pod zvijezdama.

“Ljeto u Mušaluku” obećava mnogo zabave i veselja za sve ljubitelje filma, posebice za one najmlađe. Dođite i pridružite se ovom čarobnom događanju koje će donijeti osmijehe na lica svih prisutnih!

L.O.