Luketiću ponovno ukazano povjerenje

0

Na Izbornoj skupštini Općinske organizacije HDZ-a Plitvička Jezera održanoj u Korenici nije bilo iznenađenja. Dosadašnji predsjednik O.O. HDZ-a Boris Luketić u svojem je izvješću elaborirao osnovne značajke dosadašnjega rada, što su nazočni jednoglasno prihvatili.

Glasovanju za nova tijela općinskog HDZ-a pristupio je 61 član skupštine. Za predsjednika općinskog odbora prijavila su se dvojica kandidata: aktualni predsjednik Boris Luketić i nekadašnji Ivica Kukuruzović. Nakon prebrojanih glasova, predsjednik izborne komisije Tomislav Užarević pročitao je rezultate po kojima je od 61 glasačkog listića, 60 ih je bilo pravovaljanih te jedan nevažeći. Od 60 glasova, Boris Luketić dobio je 48, dok je Ivica Kukuruzović dobio povjerenje 12 glasača. Sve se odvijalo u vrlo pozitivnoj i opuštenoj atmosferi, pa je Ivica Kukuruzović odmah čestitao dosadašnjem predsjedniku te je još prije izbora kazao da ovo nije nikakva podjela u stranci i da tko god pobjedi, stranka na ovim područjima ostaje jedinstvena, što je isto istakao i novi (stari) predsjednik Boris Luketić. Pobjednik se zahvalio na iskazanom povjerenju.

-Uvjeren sam da će sve buduće pobjede HDZ-a na našem području i šire biti jednako uvjerljive kao i do sada. Večeras izabrano vodstvo našeg ogranka ima osnovnu zadaću nastaviti raditi kao do sada, svakako i bolje. Kako mi je jedan stranački kolega rekao uoči ove skupštine, najvažnije je kada čovjek može svakoga pogledati u oči bez srama i pokazati na sve ono što je učinjeno u našoj Općini. Radili smo puno, ali naš posao nikada neće biti završen jer nam je cilj stvarati uvjete za još bolji život naših građana. Izgradnja KIC-a, 30 tisuća kvadrata asfalta i nogostupa, izgradnja KIC-a, sportski tereni, jedini u Županiji s umjetnom travom, proširenje vrtića, povećanje naknade za novorođenu djecu… Ovo je tek dio onoga što smo zajednički realizirali, zaključio je Boris Luketić.

L. O.