Fotogalerija: Mačkarana zabava u Gackoj

Otočac je sinoć bio grad maski, veselja i šarene lude zabave. Niti loši vremenski uvjeti, niti guste snježne pahulje nisu omele Otočane i njihove goste da pohitaju u Vatrogasni dom.
Bio je uistino zabavno. Mnoštvo okupljenih mladih i starih, poneki neprepoznatljivi, pod maskama i u kostimima najluđih boja i oblika zabavljalo se do ranih jutarnjih sati.
Za odličnu atmosferu bili su zaduženi dečki iz Narodnog dara, te Tomica Zec i Krešo Javor. Prvi na binu su izašli Tomica Zec i Krešo Javor te su svojim setom pjesama zagrijali mnoštvo. Nakon njih svojom vrhunskom svirkom dečki iz Narodnog dara podignuli su cijeli dom na noge, te su još jednom dokazali zašto su toliko popularni u cijeloj Hrvatskoj.
U konkurenciji maškara našli su se lički nogometaši, zločesta leidi, maškarana grupa Više cvijeća manje smeća, Zečice, Hrvatska i EU, te family Kremenko. Turistička zajednica ih je sve novčano nagradila.
Sve što je lijepo kratko traje pa tako i sinoćnja karnevalska fešta, koja se nastavlja iduću subotu uz grupu Blue Marine.
Za kraj pohvale organizatorima, posebno meštrici Verici Dasović i direktorici Turističke zajednice Mladenki Orešković, sve je bilo vrhunski posloženo.

T.J.

Nastavak ispod oglasa

Foto: Mladenka Orešković