Mačkare preuzele vlast u Otočcu

Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac predao je ključeve grada Otočca meštru od karnevala „Janku“, čime su mačkare preuzele vlast na petnaest dana gradu u Otočcu.
„ U gradskoj kasi ima nešto novaca, no nadam se kad nam meštar vrati ključeve grada da ćemo u njoj naći dosta novaca kako ne bi morao ponovno sljedeće dvije godine vraćati novce za razne dugove. Kako je „Janko“ (Majsić) iz Čovića, od kud dolaze dobri političari , vjerujem da će u suradnji sa premijerom našu kasu još više napuniti. Upućujem najljepše želje meštru od mačkara i svima da to vrijeme provedu u pjesmi, plesu i zadovoljstvu“ – kazao je gradonačelnik „na odlasku“ Stjepan Kostelac.
U organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca održan je i prvi ovogodišnji bal pod maskama u Vatrogasnom domu u Otočcu a oni koji su na njemu bili kažu da je bilo veselja, rasosti, šale i plesa do zore. Raduje podatak što se na balu moglo vidjeti veliki bro maski kako skupnih tako i pojedinačnih, tako da su za najbolje proglašeni u skupinama : Romi u Europskoj uniji, Tigrovi, te Čađava mehana a pojedinačno Gejša, Indijanka te Klaunovi.
Sve pohvale idu uz TZ Grada Otočca, članovima DVD Otočac te glazbenom sastavu „Narodni dar“ i „Alegro bandu“.
L.O.