Mesni doručci pogodili u sridu. Sad mu je za sve kriv Dabo

0

Koliko se jučer uznemirio jedan “novinar” govori i činjenica koliko je nervoznih članak osvanulo na njegovom portalu koji služi isključivo blaćenju. Pogodio ga je mesni doručak. Čitateljima nije jasno zašto je baš njega to pogodilo. Neki kažu da ga pogodilo možda zato što je upravo on uhvaćen u tom sramotnom činu ispod svake razine.

Drugi ne vjeruju jer kažu da upravo on sve i svakoga proziva. Treći pak traže da opiše kako je krao doručke i koliko vremena je to radio budući da je to trajalo duže vrijeme zbog i čega je praćen jedan period pa kad nije stao, zaustavljen je(navodno postoje snimke).

Oglas

Mnogi postavljaju pitanje je li se tada crvenio i odmah odgovaraju – NIJE. Jer da ima karaktera, srama i poštenja ne bi to ni radio. Može biti da je tako, ali vrijeme će pokazati je li to upravo on, budući da javnosti nije jasno zašto ga je članak KRALJ MESNIH DORUČAKA tako iznervirao. O nekom nesuvislom članku o sarmama mnogi komentiraju bolje je meso zamotano u kupusu nego čitati laži koje zamota KRALJ MESNIH DORUČAKA, pogotovo ako su oni ukradeni.

L.O.