Milan Sigurnjak: “Franić se ponaša nedemokratski i samostalno donosi odluke”

Na uredništvo portala indirektno.com stiglo je reagiranje g.Milana Sigurnjaka, potpredsjednika Županijskog odbora HSLS-a Ličko-senjske županije i predsjednik GO HSLS Grada Otočca na tekst g.Franića, potpredsjednika Središnjeg odbora i predsjednika ŽO LSŽ koji prenosimo u cjelosti:”Gospodine predsjedniče Franiću, ne znam zašto zaobilazite istinu i ne poštujete oduke naših tijela odnosno Statut HSLS-a jer da ih poštujete mene bi oslovljavali sa potpredsjednikom ŽO a Vi to, čini mi se namjerno izostavljate.
Gradski odbor HSLS-a Otočac donio je jednoglasnu odluku da u IX. Izbornoj jedinici dajemo podršku HDZ-u a preferencijalni glas dr. Milinoviću, stoga Vas molim gospodine predsjedniče Franiću da ne uzimate u usta moju obitelj već da se obraćate Gradskoj organizaciji HSLS-a i njenom predsjedniku.
Naglašavam da Gradski odbor HSLS-a Otočac slijedi politiku Središnjice HSLS-a i provođenje politike i suradnje sa HDZ-om na nacionalnoj razini. Ako Vi g. Franiću to kao član naše stranke ne želite to je Vaš osobni problem, ja poštujem Središnjicu naše stranke i njezin pravac djelovanja.
Recite, g. Franiću zašto niste sazvali ŽO i donijeli odluke kojima podržavate kandidate sa liste MOST-a nego samostalno istupate u ime Županijskog odbora – znate li da ponovno kršite Statut naše stranke? Kolega Franiću, nadam se da ćete kada prespavate prepoznati samog sebe u priopćenju koje ste dali.
Sve što radite u ime svog ogranka HSLS Grada Gospića nemamo ništa protiv, dapače, želimo Vam puno uspjeha, ali Vas molim da naš Gradski odbor pustite na miru jer mi za razliku od Vas slijedimo politiku središnjice HSLS-a i poštujemo Statut naše stranke.”

Potpredsjednik Županijskog odbora HSLS-a Ličko-senjske županije

Predsjednik Gradskog odbora HSLS-a Grada Otočca
Milan Sigurnjak, ing.

Nastavak ispod oglasa