Milinović kratkoročnom pozajmicom spreman pomoći Karlu Starčeviću da podijeli uskrsnice

Nakon što je županija osigurala uskrsnice za oko 5.000 umirovljenika i nezaposlenih, zamolili smo za kratki komentar župana dr. Darka Milinovića.

-Cijelo vrijeme svog mandata nastojim racionalizirati poslovanje Županije i zajedno s pročelnicima i stručnim službama u tome sam uspio. Zbog toga smo došli u situaciju da, koliko je u našoj mogućnosti, bar malo uljepšamo uskrsne blagdane potrebitima i djelatnicima Županije. Da nemam tako uspješan i stručan tim u Županiji, sigurno je da sam u tome ne bih uspio.

Nastavak ispod oglasa

Kako komentirate da isto to nisu dobili gradski djelatnici i njihovi proračunski korisnici?

-Padaju u vodu sva obećanja i demagogije Karla Starčevića koji se hvali stabilnom financijskom situacijom. Da je to tako, i on bi nagradio vrijedne djelatnike gradske uprave. Budući da ja nisam Karlo Starčević i ne likujem zbog toga, a županija Ličko-senjska posluje pozitivno i ima suficit od 6,5 milijuna kuna, te smo zato bili u mogućnosti pomoći općinama i gradovima oko nekih njihovih projekata. Spreman sam pomoći i kratkoročnom pozajmicom ako je gradonačelnik zatraži, te omogućiti da i gradski djelatnici koliko-toliko budu sretni. Očekujem da će Karlo Starčević napokon odustati od podjela koje radi u ovom gradu, te da će zatražiti pozajmicu.

L.O.