MILINOVIĆ: „Nekima smetaju odlični rezultati Šutića i HDZ-a u Otočcu“

8

Reagiranje predsjednika Županijske skupštine Ličko – senjske županije. dr. Darka Milinovića na napise kako nije dozvolio Šutića da govori. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Prije svega želim vrlo jasno napomenuti da gospodin Šutić, predsjednik GO HDZ-a Otočac, kao i cijeli Gradski odbor, imaju moju punu podršku, kao i podršku Županijskog odbora HDZ-a Ličko senjske županije. Očito nekima smetaju odlični izborni rezultati gospodina Šutića i HDZ-a u Otočcu na čemu im čestitam.
Nije istina da nisam dozvolio gospodinu Šutiću govoriti već sam ga samo upozorio da se vrati na temu kada je govorio o svom šikaniranju na Veleučilištu „Nikola Tesla“ za vrijeme aktualnog sata, na što po Poslovniku nije imao pravo. Na isti način sam upozorio i gospodina Tomislava Zrinskog i svakoga tko tijekom sjednice krši Poslovnik . Branislav Šutić prihvatio je moje upozorenje vrativši se na temu. Zlonamjerni napisi pokušavaju i kroz ovaj način politički diskreditirati Šutića, budući im nije dosta što je od lokalnog SDP-a dobio otkaz na Plitvicama i na Veleučilištu „Nikola Tesla“. Također je očito da ga ovakvim napisima ne žele samo politički diskreditirati, nego pokušavaju i egzistencijalno uništiti njega i njegovu obitelj.

dr. Darko Milinović

Predsjednik Županijske skupštine