Milinović u Korenici: “HDZ je stranka koja postiže pogotke”

0

– Tijekom četiri godine mandata Milanovićeve Vlade ova je županija ostala bez 400 radnih mjesta jer su ugašene mnoge državne ustanove i institucije. Financijska politika te Vlade uzela je ovoj županiji za to vrijeme gotovo 300 milijuna kuna, dok je ova općina samo lani ostala bez 8 milijuna kuna.
Tim je riječima dr. Darko Milinović, kandidat na broju 4. HDZ-ove liste u IX. izbornoj jedinici oslikao situaciju koju je na području Ličko-senjske županije stvorila Vlada Zorana Milanovića.
Dr. Milinović je nastavio: “Zato vas tražim glas da bismo spriječili ponavljanje tih crnih brojki. Ovih dana MOST se konačno i javno odredio da želi gašenje ove županije i pripajanje Like Rijeci ili Zadru. Mi se tome odlučno protivimo. HDZ je uvijek bio hrvatski centarfor, stranka koja postiže pogotke i štiti nacionalne interese” zaključio je dr. Milinović.
Govoreći u pobjedničkom ozračju dr. Milinović se potom zadržao u razgovoru sa mnoštvom građana, nakon čega je u pratnji načelnika općine Plitvička jezera Borisa Luketića i njegovih političkih pobornika obišao tržnicu. Cijelo vrijeme tijekom boravka u Korenici dr. Milinoviću podršku su davali i okupljeni dragovoljci Domovinskog rata. Unatoč tome što se skup održao u ranim jutarnjim satima, posjećenost je bila izuzetno dobra, što svakako pokazuje da su birači zainteresirani za predstojeće izbore.
Kao i uvijek do sada dr. Milinovića pratili su članovi njegovog Izbornog stožera koji je i ovoga puta na terenu bio spoj mladosti i životnog iskustva poput župana Milana Kolića.

L.O.