Milinovićev pobjednički govor oduševio Zadrane!

0

Milinovićev pobjednički govor održan sinoć u Zadru, oduševio je ne samo brojne Zadrane već i predsjednika stranke Andreja Plenkovića, koji je  kazao “ovo može samo Dado”, slikajući se sa njim novinarima je dobacio “ova slika će nam donesti par tisuća glasova više”, jasno aludirajući na popularnost Milinovića u IX. izbornoj jedinici. To je svakako izuzetno priznanje samome Milinoviću koji je rekao:

“Prenosim vam pozdrave iz  ponosne Like gdje se hrvatstvo klesalo na onom kamenu podno hrvatske planine Velebit uljepšano Jadranskim morem, i zato je ova izborna jedinica posebna jer je u njoj Hrvatska u malom. Moramo biti jamac da se nikada više na vlast ne vrati najnesposobniji premijer u povijesti Hrvatske Zoran Milanović..Vratimo se malo u tu povijest, samo četiri godine nazad, 300 tisuća nezaposlenih, 300 blokiranih zbog politike SDP-a 100 tisuća mladih ljudi otišlo je iz Hrvatske.. Izađimo 11. rujna na izbore i pokažimo da je deveta izborna jedinica najbolja, kazao je Milinović popraćen burnim aplauzom.

MILINOVIĆ HSS-ovcima: Mogu li vam Milanović i Vesna Pusić vratiti vjeru u Boga?

I na kraju Milinović je pozvao sve da izađu na izbore i da još jednom pokažu snagu i još jednom donesu veličanstvenu pobjedu. Posebno se obratio istinskim HSS-ovcima poručivši im “HSS je stvoren na nauku Stjepana Radića uz slogan “vjera u Boga i hrvatska sloga”, na taj je način pozvao kako kaže istinske domoljube HSS-ovce da dadu glas HDZ-u upitavši ih “zar vam Milianović i Vesna Pusić mogu vratiti vjeru u Boga? Ja mislim da ne mogu i zato tražim vaš glas”.

L.O.