Ministar Butković u Lici, podržao HDZ-ove kandidate u Gospiću i Otočcu

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković (HDZ) pružio je potporu za nadolazeće lokalne izbore kandidatima svoje stranke u Gospiću i Otočcu. U Gospiću je boravio kako bi dao potporu Ernestu Petryju – kandidatu HDZ-a za župana Ličko-senjske županije te Mariju Stilinoviću i Aneli Serdar Pašalić kao kandidatima za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika Grada Gospića.

U prostorijama HDZ-a u Gospiću najprije je održan radni sastanak ministra s članovima Gradske organizacije HDZ-a Gospića na kojemu su teme bile infrastrukturni i cestovni problemi s kojima se susreću građani grada Gospića. Zaključak sastanka je da će Ministarstvo u nadolazećem razdoblju poduprijeti rješavanje problema tranzitnog prometa kroz centar Gospića, izgradnju zapadne i istočne obilaznice grada, kao i rekonstrukcije postojećih cesta.

Nastavak ispod oglasa

Ministar je u pratnji dijela članova GO HDZ-a Gospića obišao netom završenu rekonstrukciju dionice državne ceste D 25, odnosno Kanišku ulicu koja je rekonstruirana u dužini od 800 metara od strane Hrvatskih cesta koje su u ingerenciji ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Nakon što su domaćini upoznali ministra Butkovića s tijekom predizborne kampanje i brojnim stranačkim aktivnostima ministar Butković izrazio je zadovoljstvo novim poletom ličkog HDZ-a.

-Drago mi je što ste vrlo aktivni, što ste svakako izabrali prave ljude za najviše lokalne funkcije u županiji, po gradovima i Općinama. Na ovaj će se način HDZ posvuda pokazati kao vodeća i respektabilna stranka koja će svojom odgovornošću pokazati da je dorasla svim izazovima vremena koje su ispred nas, rekao je ministar Oleg Butković.

U Otočcu je ministra primio predsjednik GO HDZ-a Otočac i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Otočca dr.sc. Branislav Šutić, kandidatkinja HDZ-a za zamjenicu župana Ličko-senjske županije Jasna Orešković Brkljačić, svi kandidati na listi za Gradsko vijeće, kao i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Otočca Edy Sladović.

L. O.