Nacionalni park Plitvička jezera povećava neoporezivu naknadu za prehranu radnika

0

Od siječnja 2024. godine, radnicima Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera bit će povećan iznos neoporezive naknade za troškove prehrane, što predstavlja značajan korak prema poboljšanju uvjeta rada i dobrobiti zaposlenika. U skladu s najnovijim obavijestima Odjela računovodstva, naknada za prehranu radnika će se povećati s dosadašnjih 66,37 eura na 100,00 eura mjesečno na godišnjoj razini, dostižući iznos do 1.200 eura.

Ovo povećanje je rezultat odredbi Kolektivnog ugovora koje nalažu poslodavcu da tijekom godine radnicima mjesečno isplaćuje novčanu paušalnu naknadu za podmirivanje troškova prehrane. Povećanje neoporezive naknade prati trendove u poslovnom sektoru i odražava posvećenost Nacionalnog parka Plitvička jezera unaprjeđenju standarda života svojih zaposlenika.

Oglas

Kao dinamična turistička destinacija koja privlači posjetitelje iz cijelog svijeta, Nacionalni park Plitvička jezera kontinuirano radi na poboljšanju uvjeta rada za svoje djelatnike. Ovo povećanje neoporezive naknade za trošak prehrane radnika jasan je pokazatelj te posvećenosti, pružajući zaposlenicima veću financijsku sigurnost i priznavanje njihovog truda i predanosti radu u parku.

Inicijativa za povećanje neoporezive naknade za prehranu radnika dio je šire strategije Nacionalnog parka Plitvička jezera da se osigura zadovoljstvo i motivacija zaposlenika, što je ključno za pružanje izvrsnosti u gostoprimstvu i očuvanju prirodnih ljepota parka za buduće generacije.

L.O.