Nacionalni park Plitvička jezera u partnerstvu s projektom “Mudrica” nudi popuste na ulaznice

0

Nacionalni park Plitvička jezera, naš najljepši nacionalni park, još od 2021. godine sudjeluje kao ponosni partner u projektu e-Dječja kartica “Mudrica”. Park je neodavno objavio kako se u sklopu ovog partnerstva, tijekom 2024. godine, korisnicima “Mudrice” pruža  izvanredna prilika za uživanje u ljepotama parka uz značajne uštede. Svim posjetiteljima koji koriste ovu karticu na dan kupnje ili posjete odobrava se popust od 35% na redovne cijene ulaznica.

Projekt “Mudrica”, inicijativa Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, osmišljen je s ciljem olakšavanja pristupa obiteljima, roditeljima, skrbnicima, i udomiteljima različitim aktivnostima diljem Hrvatske uz povoljnije cijene. Cilj projekta je omogućiti obiteljima da lakše planiraju i realiziraju izlete te sudjeluju u kulturnim i rekreativnim aktivnostima.

Za ostvarivanje popusta u Nacionalnom parku Plitvička jezera, posjetitelji trebaju kontaktirati odjel prodaje parka putem e-maila prodaja@np-plitvicka-jezera.hr, s informacijama o datumu i vremenu dolaska te željenom broju ulaznica. Nakon što odjel prodaje izvrši rezervaciju, posjetitelji će na dan posjete parku na ulazu predočiti svoju e-Dječju karticu “Mudrica” i ostvariti pravo na popust.

Ovaj projekt svakako će pomoći organizaciju obiteljskih izleta i pristup kulturi i rekreaciji, promičući zajedničko provođenje vremena i uživanje u bogatstvima zemlje.

L.O.