Naučite svirati dangubicu!

0

Petodnevna besplatna radionica sviranja dangubice održat će se i ovoga ljeta u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u periodu od 21. do 25. kolovoza 2023. godine. Radionica će se održati pod vodstvom Darka Čuvidića i Darka Kranjčevića, a namijenjena je početnicima, kao i onima s već stečenim iskustvom u sviranju ovog tradicionalnog ličkog glazbala.

Prijave za radionicu traju još dva dana, odnosno do 18. kolovoza, a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta svakim radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 098 9480 481 ili na mail gacko.pucko.otvoreno.uciliste@gmail.com. Postupak prijave jednostavan je i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku (ime, prezime, kontakt).

Radionica će započeti u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u ponedjeljak, 21. kolovoza u 10 sati. Prvog dana radionice će biti dogovoreni ostali termini i detalji održavanja radionice, u skladu s mogućnostima polaznika. Sudjelovanje za sve polaznike je besplatno. Radionicu sviranja dangubice financijski podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Otočac.

L. O.