Ne parkirajte baš posvuda!

0

Naši uvaženi čitatelji svako malo pošalju nam zanimljive fotografije svega i svačega. Često su to kritike na račun sugrađana zbog „ovoga i onoga“. Danas objavljujemo dvije takve fotografije vezane uz pogrešan parking prva se fotografija odnosi na prostor ispred ljekarne „Pablo“ u Gospiću. Netko je svoj terenac parkirao na pješačkom prijelazu, točno ispred ulaznih vrata ljekarne. Iako je riječ o ulici koja od nedavno ima drukčiju regulaciju prometa u mirovanju, čini se da to nekim vozačima malo znači. Jedna tako propisi malo znače i vozaču sa druge fotografije. Ispred super-marketa „Lidl“ istaknuti su znakovi na asfaltu o zabrani parkiranja ispred ulaza. Ne može se reći da ste previdjeli oznake zabrane parkinga koji su promjera oko 1,5 m.
U oba slučaja čitatelji su nam poslali serijal fotografija na kojima se vide registracijske oznake vozila. Da ne bismo objavom tih fotki nekome „izbili“ iz džepa 300 ili više kuna, te fotografije nećemo objaviti.
I dalje nam šaljite sve fotografije i priče za koje držite da bi mogle biti zanimljive čitateljima. Zahvaljujemo na suradnji!!!

Uredništvo