Neumorni Milinović u Krivom putu poručio četničkom vojvodi Nikoliću – Bunjevci su Hrvati

0

Kandidat HDZ na idućim parlamentarni izborima Darko Milinović imao je još jedan vrlo aktivan dan, kako je njegov Stožer i najavio. Premda je nedjelja i jutros je održao sastanak stožera i nekoliko kraćih sastanaka s ljudima koji mu žele dati javnu podršku. Nakon što im se zahvalio na javnoj podršci i nakon uobičajene kave uputio se u Krivi put nedaleko Senja. Naime, tamo su ga pozvali Bunjevci na svoju osnivačku skupštinu, zamolili su ga da se i on obrati nazočnima.

Milinović im se zahvalio te naglasio gdje su god Bunjevci ostavili svoj traga da tu srce kuca nekako hrvatskije. Poručio je”nema boljeg mjesta na svijetu nego odavde poručiti nekadašnjem četničkom vojvodi, a sada predsjedniku Srbije Nikoliću da su bunjevci Hrvati”. Milinović je aludirao na Nikoićeve izjave da Bunjevci nisu Hrvati. Posebno je pozdravio majku legendarnog pukovnika Damira Tomljenovića Gavrana.
Pozvao je nazočne da se i dalje bore za bolju i uspješniju Hrvatsku na tragu Franje Tuđmana. Burno pozdravljenom Milinoviću nisu dali da ode te je ostao duže od planiranog na domjenku i pjesmi tako da je na slijedeći predizborni skup nešto kasnio.

Ovo je još jedan dokaz pomno i do u tančine isplanirane kampanje Milinovićevog stožera koji ga vodi u pobjedu te najavljuju zahuktavanje daljnjih aktivnosti i nova iznenađenja. Kada smo upitali Anelu,Jadranku i Iku o daljnjim aktivnostima i iznenađenjima samo su nam se zagonetno nasmijali.

L. O./foto:D.P.