Ni Ban nije mogao spriječiti Račićev fijasko

Dugo najavljivani “veliki” skup potpore Hrvoju Račiću doživio je u Lovincu protekloga vikenda pravi debakl. Mediji su najavljivali nekakvu pomirbu Like i Dalmacija i Primorja ( tko ih je  zavadio?), a samo je  autoru ove nespretnosti  valjda jasno o kakvoj se pomirbi to radi. Na druženju je bilo jedva stotinjak ljudi, a to priznaje čak i veliki fan Račića i SDP-a  tzv. novinar Ž. Popović.

Razočarani  SDP-ovac   Račić 

Nastavak ispod oglasa

Planirao je jedno, a dogodilo se drugo pa je H. Račić  ostao duboko razočaran, ali to se moglo pretpostaviti budući se stavio na raspolaganje SDP-u. To birači iz 9. izborne jedinice, a pogotovo Lovinaca, nisu primili dobro te Račiću nije uspjelo prevariti Lovinčane, Svetoročane-zapravo nikoga. Zapravo je to kukavičje jaje SDP-a koji je upotrijebio Račića za svoju promociju, ali nije uspio prevariti građane.

Račić promovira V. Pusić i SDP

Sam  Račić je svjestan da promovira Milanovića i Pusićku koja je vlastitu zemlju optuživala za agresiju. Jasno je da je Račić duboko razočaran te da je već priznao teški debakl i poraz od svog partnera  Marasa na zajedničkoj SDP-ovoj listi. Govore jučer SDP-ovci da se Račić brzo povukao sa „spektakla“ u Lovincu,  vidno razočaran, utučen i svjestan da nema političke snage niti u svojoj općini, u svojoj županiji, a kamo li šire.

Ban nikada pred manje ljudi

Poznati pjevač Ban  nikada nije pjevao pred manje ljudi, iako se na koncu nešto ljudi okupilo kada su prethodno  propale politički obojene i neuvjerljive  sheme  H. Račića. Ban nikada nije pjevao pred manje ljudi  tako da je i on vjerojatno razočaran i u nevjerici promatrao s pozornice  o čemu se tu radi?!? Organizatori su ga uvjeravali da će se u Lovincu okupiti  nekoliko tisuća ljudi, a to pjevačima kao Ban uvijek dobro dođe. Kad li ono  niti stotinjak! Da je koncert Marijana Bana bio  samo  sebi svrha zasigurno bi ga došlo pozdraviti veliko mnoštvo štovatelja iz cijele Like. Ali doći podržati Račića i SDP u 9. Izbornoj jedinici jamči fijasko i katastrofu kakvu je Račić zasluženo doživio.

L.O.