Ništa se novoga nije dogodilo: Popović nastavlja svoj utrti put kralja lažova

0

U današnjem tekstu portala Slobodna Lika autor i glavni urednik Željko Popović objavio je još jedan u nizu tekstova baziran na totalnim izmišljotinama. Opet je, po tko zna koji puta, konstrukcijama i lažima napao našeg kolegu Marina Smolčića, čiji demanti prenosimo u cijelosti:

Poštovani, molim Vas objavu ovoga demantija, iako je ovaj tekst vezan uz portal Slobodna Lika. Zbog neiscrpne količine laži, uvreda i gluposti autora Željka Popovića, ne želim na njegovu adresu niti slati demantije. Nemaju efekta jer ono od čega bi se normalan novinar sramio, Poppović se time ponosi.

Nisam autor teksta koji govori o navodnim problemima u Gradskoj upravi Grada Gospića, odjelu za graditeljstvo. Već i vrapci na krovu znaju (ali ne i Popović) da se pod svoje tekstove neizostavno potpisujem. Kome se Popović želi dodvoriti lažima po kojima on zna da sam ja autor toga teksta, nije mi poznatio. Niti me zanima. Možda je s novim izmišljotinama htio ojačati svoju auru koja graniči sa sociopatskim izmišljotinama.

Ovaj demantij upućujem zbog čitatelja koji su, makar i slučajno, pomislili kako ja imam neke veze s tektovima za koje me Popović optužuje. Osim toga, Popović me danima zasipa privatnim e-mailovima  čiji su sadržaji počesto na rubu ludila, satkani od laži, a vrve primitivzmom i diranjem moje obitelji. Ukoliko to njemu služi na čast, te tekstove je lako objaviti. Zbog čuvanja dobrog ukusa čitatelja ne vrijedi ih javno objavljivati. Moji su odgovori bili u stilu „ja ti ne mogu pomoći, a pomoć ti svakako treba“.

Zahvaljujem udredništvu na uvrštenju ovoga teksta.

S poštovanjem, Marin Smolčić