NK “Otočac” prvak županije

3


NK “Otočac” prvak županije. Nogometaše su primili župan Jurković, gradonačelnik Barković i preds. ŽNS Berislav Gržanić.

Nogometni klub „Otočac“ imat će potporu Grada Otočca i Županije Ličko senjske za ulazak u viši stupanj natjecanja nakon što je osvojio prvo mjesto u Županijskoj nogometnoj ligi Ličko senjske županije, rečeno je na današnjoj svečanosti u Gradskoj kući u Otočcu gdje je upriličen prijem za nogometaše, trenere i rukovodstvo kluba, koje su primili gradonačelnik Mario Barković, župan Ličko senjski Milan Jurković i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Berislav Gržanić.

Oglas

Gradonačelnik Barković izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u NK Otočac te obećao pomoć klubu za ulazak u viši stupanj natjecanja.

Župan Ličko senjski Milan Jurković posebno je pohvalio rad s mladima pri nogometnom klubu te u ime Županije uručio ček od 15.000 kuna kao nagradu za osvojene prvo mjesto te istaknuo spremnost županije u pomoći pri daljnjem natjecanju u višem rangu sljedeće sezone.
U ime NK Otočac na čestitkama i poklonima zahvalio je predsjednik NK Otočac Branislav Šutić a nogometaši Otočca uručili su prigodne poklone čelnicima Grada i Županije. Prijemu je nazočio i najstariji član NK Otočac Ivan Majer koji je u klubu od davne 1950. godine.

Dražen Prša