Novalja: 8 kaznenih prijava zbog opojne droge

0

Tijekom vikenda, od 2. do 4. srpnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 10 kaznenih djela, od čega osam zlouporaba opojnih droga i dvije krađe. Sva kaznena djela zlouporabe opojnih droga evidentirana su na području Novalje, gdje je kod sedmorice stranih državljana i jednog hrvatskog državljanina pronađeno ukupno 0,4 g amfetamina tzv. „speeda“ i 10,7 g marihuane, dok su krađe evidentirane na području Karlobaga.

Promet
Evidentirano je 12 prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Te prometne nesreće dogodile su se na području Korenice i Gospića. Od 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom po tri su se dogodile na području Gospića, Otočca i Senja, te jedna na području Korenice.

Javni red i mir
Tijekom proteklog vikenda evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira, i to u Korenici počinjeno tučnjavom, te u Novalji počinjeno držanjem životinja bez nadzora. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlog i prekršajni nalog nadležnim prekršajnim sudovima.

Oglas

H.J./MUP