Novinari kod načelnika Podnara

0

GOSPIĆ – Jučer je u Policijskoj upravi ličko-senjskoj upriličeno druženje novoizabranog načelnika policijske uprave ličko-senjske Ante Podnara i predstavnika  medija sa kojima Policijska uprava ličko-senjska svakodnevno surađuje.

Nakon kraćeg upoznavanja, načelnik je novinarima iznio smjernice budućeg rada PU ličko-senjske. Istaknuo je kako je suradnja s medijima svakako  jedan od značajnih prioriteta kada je u pitanju jačanje osjećaja sigurnosti građana, te je naglasio kako se točnim i profesionalnim pristupom medija u praćenju učinkovitosti ili neučinkovitosti policije stvara percepcija građana i time bitno utječe na učinkovitost policije i percepciju građana.

Oglas

Novi načelnik PU ličko-senjske Ante Podnar do imenovanja je obavljao dužnost službenik za maloljetničku delinkvenciju Odjela kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske. Sveučilični specijalist kriminalističkog istraživanja koji je policijsku karijeru započeo 1990. tijekom koje je obavljao dužnosti načelnika Odjela policije i načelnika Odjela operativnih poslova u policijskoj upravi.

L.O.