Objavljen Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Ličko-senjske županije

0

Povodom obilježavanja Dana Ličko-senjske županije, 23. svibnja, a sukladno članku 14. Odluke o javnim priznanjima Ličko-senjske županije («Županijski glasnik» br. 9/23), Odbor za javna priznanja objavljuje Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Ličko-senjske županije.

Javna priznanja Ličko-senjske županije su:

Počasni građanin Ličko-senjske županije

Nagrada Ličko-senjske županije za životno djelo

Godišnja nagrada Ličko-senjske županije

Priznanje Ličko-senjske županije.

Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Ličko-senjske županije za 2023. godinu i obrazac za podnošenje prijedloga objavljeni su 31. siječnja 2024. (srijeda), na mrežnoj stranici Ličko-senjske županije pod linkom:

https://licko-senjska.hr/…/javni-poziv-za-dostavu….

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja na propisanom obrascu s odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom, dostavljaju se do 20. veljače 2024. godine na adresu:

Ličko-senjska županija, Odbor za javna priznanja, dr. Franje Tuđmana 4, 53 000 Gospić ili putem e-maila: sanja@licko-senjska.hr, s naznakom «Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Ličko- senjske županije za 2023. godinu».

Potrebne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poslove Župana, Županijske skupštine te odnosa s javnošću (tel.: 053/588-218 ili putem e-maila: sanja@licko- senjska.hr).

L.O.