hdzzene1-1Veliku pozornost i pozitivne reakcije izazvali su vodeći ljudi Milinovićevog stožera pa smo mi napravili mini intervju sa ženom koja je odgovorna za sve što se događa u Milinovićevoj pobjedničkoj kampanji, prof. Anelom Serdar Pašalić. Milinović je odabirom dviju žena, Anele Serdar Pašalić i Jadranke Pejnović , očito htio poslati poruku o važnosti žene  u politici. Premda je svojim političkim djelovanjem do sada to pokazao. U Ličko-senjskoj županiji najveći je broj žena na čelnim funkcijama. Ovaj Milinovićev izbor odjeknuo je ne samo u Ličko-senjskoj županiji, nego i u cijeloj Hrvatskoj o čemu bruje nacionalni mediji.

Anela Serdar Pašalić, prof.

Nastavak ispod oglasa

Šefica stožera dr. Milinovića je profesorica hrvatskog jezika i književnosti Anela Serdar Pašalić,zaposlenica Gimnazije Gospić, ispitna koordinatorica za Državnu maturu, državna ocjenjivačica za hrvatski jezik, voditeljica amaterskog kazališta i gradska vijećnica. U svom osobnom i profesionalnom putu bilježi niz zanimljivih i uspješnih rezultata te se ističe kao osoba koja vrijedno mari za kulturni život našega grada .

Zašto ste prihvatili poziv dr. Milinovića da budete dio njegovoga tima?

Počašćena sam pozivom dr. Milinovića, povjerenjem koje mi je ukazao jednako kao i moja stranka HDZ. Smatram da svojim dosada stečenim znanjima i organizacijskim sposobnostima, mogu pridonijeti tomu da kampanja bude uspješna, a rezultati najbolji u 9. Izbornoj jedinici.

Zašto svoj glas dajete doktoru Milinoviću?

Zato jer je domoljub, čovjek i prijatelj; osoba s jakom političkom karizmom i svim onim karakteristikama koje trebaju krasiti političara 21.st. Vjerujem da će dr. Milinović energično kao i do sada biti aktivan sudionik svih važnih polemika i odluka koje se budu ticale aktualnih problema našega društva. Prvenstveno su to za mene pitanja vezana za odgoj i obrazovanje, znanost i visoko školstvo i kulturu. Tragom svega navedenoga i spoznajom da je to ostvarivo vjerujem da ćemo i ovom pobjedničkom kampanjom pokazati još jedan doktorov uzlazni put u svijetu politike, a na dobrobit svih nas i lokalne zajednice.

L.O.