Opet stradao pirotehničar

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakinjom, 32-godišnjakinjom i maloljetnicom (sve iz Zagreba) zbog osnova sumnje da su počinile kazneno djelo krađe.Spretni trojac se sumnjiči da su jučer u NPPlitvička Jezera iz ruksaka otuđile 1100 eura i jaknu u vlasništvu 56-godišnje kineske državljanke. Jesu li euri pronađeni nije nam javljeno.

Noću 8./9. lipnja 2016. godine na državnoj cesti broj 1, prijevoj Gorica, općina Udbina, nepoznati počinitelj provalio je u elektro-ormar meteorološke postaje iz kojeg je otuđio akumulatore u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Gospiću.

Nastavak ispod oglasa

Jučer oko 12 sati dogodila se nesreća na raduna planini Plješevica, na vrhu Gola Plješevica, na nadmorskoj visini od 1640 metara prilikomrazminiravanja minskog polja, koje su obavljali pirotehničari tvrtke sa sjedištem u Požegi, aktivirajući eksplozivnu napravu PMA-3, lakše je ozlijeđen 49-godišnji pirotehničar iz Nove Gradiške. Očevid  na mjestu  događaja obavili su službenici Policijske uprave ličko-senjske, te će Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću podnijeti izvješće.

P.U./L. O.