Otočac drugi na Jadrnaskim igrama u Tribunju

Od samog dolaska u Tribunj, sve je krenulo upravo onako kako se i priželjkivalo – prekrasna lokacija s pogledom na obližnje otoke, čisto, modro more, gotovo tisuću okupljenih znatiželjnika i jedne jedine – Jadranske igre.
Dvadeset i druga destinacija na ovogodišnjoj turneji otvorena je na najbolji mogući način, sa onim sudionicima na kojima svijet ostaje –  najmlađima. Četiri se ekipe borilo za titulu najboljeg na tribunjskim Lino Jadranskim igrama junior: Mrtva puhala, Basadura, Nepobjedivi i Sharksi, svi redom braneći boje Tribunja i okolice.
-Jedva smo dočekali Jadranske igre, još od kad su nam to nastavnici u školi najavili. Zato nam je i pobjeda još draža, sad će svi prijatelji u razredu biti ljubomorni na nas, sa smješkom na licu rekao nam je Filip Bolanča, kapetan pobjedničke ekipe Mrtva puhala.
Ipak, svi prisutni željno su iščekivali istrčavanje seniorske konkurencije na teren. Naime, upravo se u Tribunju sinoć okupila natjecateljska elita iz Regije 2, a koja obuhvaća područje sjeverne Dalmacije te ličko područje.
Regionalna osmina finala tako je sinoć okupila pobjedničke ekipe dosadašnjih kvalifikacijskih susreta iz Karlobaga, Pašmana, Vira, Sukošana i Bibinja: Otočac iz Otočca, Bunga Vunga iz Bibinja, Kasijan iz Sukošana, V-max core gym iz Bibinja te domaćine, ekipu Tribunj iz Tribunja.
Premda su sve ekipe pokazale svoj maksimum, trud i predana igra dovela je domaćine do sveukupne pobjede, kojom su osigurali prolaz u daljnje natjecanje, regionalno četvrtfinale u Viru, 03. kolovoza.
-Naša večerašnja pobjeda nije slučajna, mi se za Jadranske igre na tribunjskoj rivi pripremamo već mjesec dana, a toliko nas se prijavilo da nas je selektor Antonio morao i izbacivati. Tako da su se tu okupili najbolji Tribunjci i Tribunjke, pa nismo niti očekivali ništa drugo doli pobjede. Ma Pag je naš, idemo na pobjedu!, ponosno nam je izjavio Blagodar Perkov, kapetan pobjedničke ekipe Tribunja.
Za sve one koji su propustili sinoćni spektakl u Tribunju, već sutra imaju priliku za „popravni ispit“. Naime, 19. srpnja Jadranske igre treću godinu zaredom stižu na Murter, gdje će se održati drugo kolo regionalne osmine za preostale najbolje ekipe iz Regije 2 Jadranskih igara.

TRIBUNJ, REGIONALNA OSMINA REGIJE 2, JADRANSKE IGRE, KONAČNI POREDAK:
Tribunj, Tribunj, 39 bodova
Otočac, Otočac, 28 bodova
V-max core gym, Bibinje, 22 boda
Kasijan, Sukošan, 21 bod
Bunga Vunga, Bibinje, 0 bodova

Nastavak ispod oglasa

lo